Image of restaurant

Förenkla din kassahantering på restaurangen

Välj vår app-baserade kassa för att enkelt hantera bongar, bordsbeställning och bokföring. Med anpassade kontoplaner kan du dessutom skräddarsy vår app efter dina behov och öka din restaurangs effektivitet.

Ladda ner på app store knappLadda ner på Google play knapp

Med Enklakassan som kassa blir det inte bara enklare att ta emot beställningar i restaurangen, det blir också mer effektivt. Genom att slå in köpet i personalens mobila enhet och skicka bongen direkt till köket minskar risken för felbeställningar och minskar väntetiden för kunden. Detta ökar kundnöjdheten och effektiviserar restaurangverksamheten.

Enklakassan är också mycket användarvänlig, vilket minskar behovet av utbildning för personalen. Personalen kan snabbt och enkelt lägga till tillägg till beställningar, som till exempel extra pommes eller ingen sallad, vilket gör det lättare att skräddarsy beställningar efter kundernas önskemål.

Enklakassans funktioner inkluderar även möjligheten att hantera flera beställningar samtidigt, vilket gör det lättare att hantera rusningstider. Dessutom kan restaurangägare anpassa kassasystemet efter sina behov genom att välja bland olika kontoplaner, integrera bokföringen med Fortnox eller Visma samt ta ut smidiga rapporter.

Slutligen, Enklakassan är en kostnadseffektiv lösning för restaurangverksamheter i jämförelse med traditionella kassasystem. Eftersom Enklakassan är en app-baserad lösning, behöver restauranger inte investera i dyr hårdvara, installationer eller underhåll. Detta gör att Enklakassan passar för alla typer av restauranger, oavsett storlek eller budget.

Enkelt och komplett

Alla funktioner du är van vid

Lägg till och ta bort delar av en rätt

Justera en beställning efter kundens behov, så som att ställa in hur köttet ska vara stekt till att lägga till en sås eller ange kundens allergi

Bokföring som bara funkar

Men som också går att ställa in efter alla dina behov. Lägg alkoholhaltiga drycker på ett eget konto, eller lägg in en helt egen kontoplan kanske?

Skicka bongen trådlöst från bordet

När produkterna är inslagna skickas en bong direkt och helt digitalt till skrivaren inne i köket. Du ställer själv in till vilken skrivare som olika föremål ska skickas till

Bild från restaurang kök

Köket

Enklakassans bongsystem ger restauranger många fördelar. Tydliga bongar minskar risken för felbeställningar och förvirring, vilket effektiviserar kökets arbetsprocess och minskar väntetider för kunderna. Restaurangägare får också värdefull statistik över maträtterna som säljer mest och minst, vilket hjälper dem att anpassa menyn och minska matsvinn. Dessutom kan köket förbereda mat i större kvantiteter när det behövs, vilket ytterligare minskar väntetiderna för kunderna.

Smidigare restaurangservice med mobila enheten

Vid bordet

Ta emot beställningar och hantera betalningar direkt vid bordet Enklakassans mobila enhet gör det enklare än någonsin för kyparen att ta emot beställningar och hantera betalningar direkt vid bordet. Kyparen behöver inte längre springa fram och tillbaka till kassan, utan kan istället ta emot beställningar och betalningar direkt i sin mobila enhet. Med Enklakassans mobila enhet kan kyparen lätt lägga till eller ta bort rätter på en beställning, justera tillval och lägga till kommentarer på ett snabbt och enkelt sätt. Kyparen kan även visa gästerna vilka rätter som är mest populära eller ge rekommendationer baserat på deras önskemål. Detta ökar kundnöjdheten och ger en personligare service.

När gästerna är redo att betala kan kyparen enkelt ta betalt direkt i den mobila enheten, vilket minskar risken för fel och sparar tid. Kyparen kan även dela upp notan mellan flera personer och lägga till tips på ett smidigt sätt. Genom att använda Enklakassans mobila enhet kan kyparen arbeta mer effektivt och erbjuda en högre nivå av service.

En annan fördel med Enklakassans mobila enhet är att den är anpassad för restaurangbranschen. Den är tålig och har en batteritid som räcker hela dagen, vilket betyder att kyparen inte behöver oroa sig för att enheten ska dö mitt i en beställning. Enklakassans mobila enhet är också enkel att använda och kräver minimal utbildning, vilket gör att kyparen kan komma igång direkt.

Sammanfattningsvis, Enklakassans mobila enhet är en smidig och effektiv lösning för restauranger som vill erbjuda en högre nivå av service. Med möjligheten att ta emot beställningar och hantera betalningar direkt vid bordet, kan kyparen arbeta mer effektivt och ge gästerna en personligare service. Enklakassans mobila enhet är också tålig och enkel att använda, vilket gör den till en pålitlig lösning för restauranger.

Gratis

Grundläggande funktionalitet

kr 0månad

Alla

Betalmetoder

Obegränsade

Kvitton

1

Användare

Skaffa nu

Plus

Mest prisvärd

kr 199månad

Alla

Betalmetoder

Obegränsade

Kvitton

1

Användare

Godkänt kassaregister

Automatisk bokföring

Popup webshop

Skaffa nu

Restaurang

Komplett restaurangpaket

kr 449månad

Alla

Betalmetoder

Obegränsade

Kvitton

5

användare

Godkänt kassaregister

Ta emot beställning vid bordet

Bongar

trådlöst in i köket

Skaffa nu

Allt kan skötas vid bordet

Förenkla processen

Beställning

Ute vid bordet

01

Ta emot beställningen på plats vid bordet direkt i en smartphone

Bong

Inne i köket

02

När beställningen är gjord skickas beställningen till kök och eller bar för tillagning.

Betalning

Kort ute vid bordet

03

Med kortbetalningar direkt i en android kan all serveringspersonal ta betalt ute vid bordet utan att springa och hämta en terminal

Visa mig hur det funkar