Systemet

Enklakassan är ditt kompletta system för att hantera hela din försäljning.

Ladda ner på app store knappLadda ner på Google play knapp
Enklakassan login page

Funktioner

Digitala kvitton

Slipp extra kvitto skrivare, eller anslut en om du vill

Säkra betalningar

Enklakassan verifierar Swish och kort transaktioner, så att du kan vara säker på att betalningen gått igenom

Enkel bokföring

Vi bokför all din försäljning, med konfigurerbara bokföringskonton för alla dina behov

Vanliga frågor

Hur funkar bokföringen?

Vid varje dags slut gör du ett dagsavslut / Z-rapport. Denna sammanställer dagens försäljning, och den fungerar som ditt bokföringsunderlag. Vi bokför den automatiskt om du har kopplat på Visma eller Fortnox.

Vad kostar det?

Prissättningen beror på vilka funktioner du behöver. Grunden är gratis, sen har vi lite olika prenumerationsnivåer beroende på dina behov. Vår Plus paket, som är det vanligaste kostar 199kr/mån ex moms.

Hur kommer jag igång?

Ladda ner appen till din iOS eller Android enhet via länken ovan. Där skapar du ett konto och kommer in i appen. När du väl vill uppgradera till vår Plus nivå gör du det under Meny -> Prenumeration.

Vilka betalmetoder stödjer Enklakassan?

Med Enklakassan så kan du ta betalt med alla varianter av Swish, Kort och Kontant. Du kan även använda en extern kortmaskin om du vill det. Självklart stödjet vi också presentkort och kuponger.

Måste jag ha en egen kontrollenhet

Med Enklakassans kassaregister så är kontrollenheten inkluderad i molnet. Det ända du behöver göra är att registrera ditt kassaregister + kontrollenhet på skatteverkets hemsida.

Varför ska jag ha ett kassaregister?

Enligt svensk lag så måste alla butiker som har en årlig omsättning på över 4 prisbasbelopp (ungefär 190.000kr) per år ha ett godkänt och registrerat kassaregister med kontrollenhet.